Het Transformatie management Geschiedenis van Kantoren Waarom Toekomst 'nieuwe generatie' kantoren 'Referenties' Nieuwe Generatiekantoren Contact
huisvesting-en-inrichtingsadvies

HET ‘NIEUWE GENERATIEKANTOOR’

NGK ontwerpt natuur-inclusief en realiseert toekomstbestendige huisvesting.

Voor nieuwe generatie gebruikers.

Werkt prettig.

Nieuwe Generatiekantoor ontwikkeld natuurinclusieve en toekomstbestendige huisvesting en (werkplek-)inrichting waar de nieuwe generatie gebruikers zich prettig voelt en optimaal kan functioneren.

Wij hopen dat de ‘Reis door de kantoorgeschiedenis’ (zie beginpagina) u een duidelijk beeld gegeven heeft van de verschillende werkvormen er in de afgelopen eeuw zijn geweest en waar wij nu staan. Nieuwe Generatiekantoor weet wat de ontwikkelingen op dit moment zijn en wat onze visie hierop is.

Hebben wij uw interesse op het gebied van natuurinclusieve huisvesting en inrichting gewekt?

Wij komen graag bij u langs om met u en uw organisatie kennis te maken. We kunnen in een aantal sheets u laten zien wat ‘Nieuwe Generatiekantoor’ voor uw organisatie kan betekenen.

Tijdens deze bijeenkomst hopen wij een juist beeld te geven waar de ‘nieuwe generatie’ kantoren in deze tijd uit moeten bestaan om goed te functioneren, en met welke methoden wij dit ook werkbaar voor uw organisatie kunnen realiseren.

Neem contact op via 0174 29 50 10

Een Nieuwe Generatiekantoor wordt gerealiseerd door de juiste toepassing van ingredi