Het ‘Nieuwe Generatiekantoor’ Transformatie management Geschiedenis van Kantoren Waarom ‘De Kantoortuin’ ongezond is. Toekomst 'nieuwe generatie' kantoren ‘Ingrediënten’ Toekomstbestendige kantoren. 'Referenties' Nieuwe Generatiekantoren Contact
ingredienten groene-wandmodules

NATUURINCLUSIEF | Obstruct+™ (Groene wandmodules)

Met de groene wandmodules Obstruct+™ van Nieuwe Generatiekantoor creëer je een groen en gezond werkklimaat zodat de gezondheid van uw medewerkers gestimuleerd wordt! Het uitzicht op groen zorgt bewezen voor meer prestatie op de werkvloer en zorgt voor het behoud van mentale gezondheid op lange termijn.

Obstruct+™ is een module met planten dat verticaal opgesteld is waardoor er een plantenwand ontstaat. Deze module kan bestaan uit 6 verschillende maten wat toegepast kan worden aan het wandmodulesysteem Obstruct™

Obstruct+™ is een module met planten dat verticaal opgesteld is waardoor er een plantenwand ontstaat. Deze module bestaat uit 6 verschillende maten wat toegepast kan worden in het wandmodulesysteem Obstruct™. De groene wandmodules samen met de modules Obstruct™ kunnen hiermee volwaardige wanden worden opgebouwd.

Wij berekenen voor uw organisatie hoeveel groen er nodig is om CO2 neutraal te zijn, en welke andere toepassingen hieraan meehelpen.

Wilt u meer natuurinclusieve toepassingen rondom of in uw kantoor?

Voor iedere vraag over het ontwerp en uitvoering van de buitenruimte, groene toepassingen aan en op kantoren of in het kantoor, kunt u bij Nieuwe Generatiekantoor terecht.

We nemen de ontwerpregie en uitvoeringsbegeleiding voor uw organisatie graag uit handen.

Bekijk de bouwmethode van flexibele wandmodules
Obstruct™.

Neem contact op! 0174 29 50 10

Nieuwe Generatiekantoor
Werkt. Leeft. Ademt.