Het ‘Nieuwe Generatiekantoor’ Transformatie management Geschiedenis van Kantoren Waarom ‘De Kantoortuin’ ongezond is. Toekomst 'nieuwe generatie' kantoren ‘Ingrediënten’ Toekomstbestendige kantoren. 'Referenties' Nieuwe Generatiekantoren Contact
ingredienten wandmodules

(WERKPLEK-) INRICHTING | Obstruct™ (WandModules)

Met Obstruct™ wandmodules bouw je eenvoudig verschillende ruimten in één open kantoorverdieping om een prettig werkklimaat te verkrijgen!

Het kantoor behoud een transparante kantoorinrichtingsbeeld door de open doorzichten! Maar geeft de juiste geborgenheid aan de medewerkers door de verdeelde half-open ruimten in het kantoor.

Om uw organisatie in de huisvesting ‘Toekomstbestendig’ te maken (dat betekend, dat uw organisatie de toekomstige groeiontwikkeling goed in de bestaande huisvesting kan opvangen. Zijn (de)montabele flexibele wanden onmisbaar.
Dit noem je ook wel wendbaar werken!

De wandmodules Obstruct™ vormen volwaardige wanden die bestaan uit 6 verschillende soorten maten wandblokken, waardoor er een grote variatie aan te bouwen wandmogelijkheden zijn. De wandafwerking van de wandmodules zijn in iedere gewenste wandmateriaal uit te voeren. Ook zijn combinaties met glas mogelijk.

Aan dit wandsysteem zijn verschillende accessoires toe te voegen zodat ruimteverdeling, groene wanden en gebruiksfunctionaliteit bij elkaar komen.

Lees meer over de groene wand modules
Obstruct+™. die toegevoegd kunnen worden aan de wandmodules

Neem contact op! 0174 29 50 10

Nieuwe Generatiekantoor
Werkt. Leeft. Ademt.