Het ‘Nieuwe Generatiekantoor’ Transformatie management Geschiedenis van Kantoren Waarom ‘De Kantoortuin’ ongezond is. Toekomst 'nieuwe generatie' kantoren ‘Ingrediënten’ Toekomstbestendige kantoren. 'Referenties' Nieuwe Generatiekantoren Contact
kantoren belastingkantoor-outlook-schiphol

Belastingkantoor Outlook Schiphol

Opdrachtgever: Rijks Vastgoedbedrijf

Het Belastingkantoor is in opdracht van het Rijks Vastgoedbedrijf ingericht voor de integrale huisvesting van diverse inspectiediensten.

Nieuwe Generatiekantoor was verantwoordelijk voor het ontwerp, de bouwkunde en de inrichting van deze huisvesting. In het pand van 9000 m2 zijn naast diverse specialistische ruimten, 400 werkplekken ingericht voor een totaal 900 fulltime medewerkers. De mede- werkers werken volgens het nieuwe werken. Om in deze wens te voorzien hebben wij de door ons ontwikkelde visie toegepast.

‘De oplossing in de praktijk laat zien wat de meerwaarde is van het Nieuwe Generatiekantoor’

Aldus Nieuwe Generatiekantoor.

In tegenstelling tot de gangbare kantoorindelingen ten behoeve van het Nieuwe Werken, voorziet dit idee in hoge mate in visuele privacy en akoestisch comfort. Tevens wordt in dit concept aanmerkelijk op het vloeroppervlak bespaard. Dit vertaalt zich wederom in een aanzienlijke besparing op de huisvestingskosten. De totale uitkomst , is een flexibele huis- vesting, welke naar wens is in te richten met flex- of vaste werkplekken.

Wilt u meer weten over Nieuwe Generatiekantoor?
Lees hier!

Liever telefonisch contact of wilt u een afspraak maken?
Neem contact op! 0174 29 50 10

Nieuwe Generatiekantoor
Werkt. Leeft. Ademt.